LOGO JIMBO RE DESIGN UW PAND PAARS v91 v02

Redesign Studio

 Geef(t) uw pand een woonfunctie

Onze diensten

Het ontwerpen en visualiseren van een transformatie van een bedrijfspand naar een pand met een woonfunctie is waarmee het voor REDESIGN STUDIO begint.

Het uiteindelijke realiseren is een fase in het project waarvan REDESIGN STUDIO u graag de begeleiding uit handen neemt.

 

Lees verder over onze diensten...

Confident engineer team working with Blue Print with architect equipment discussing and Planning work flow construction project. with partner at the table in office work site.

Het project is pas af als u tevreden bent!

Ontwerpen en visualiseren transformatie

Mogelijkheden & haalbaarheid

Voordat er een passend ontwerp gemaakt kan worden is het van belang om samen de (on)mogelijkheden van het betreffende pand helder te krijgen en te bespreken.

De uiteindelijke transformatie van het bedrijfspand naar een pand met woonfunctie zal een zo groot mogelijke kans op rendement moeten opleveren.

Bouwbegeleiding

Vergunningaanvraag  -  selectie  -  realisatie

Als het ontwerp naar uw wens is, is een eerste belangrijke stap gezet. Mogelijk moet er voordat begonnen kan worden een omgevingsvergunning bouw aangevraagd worden. Voor de realisatie zelf moeten er partijen gevonden worden waarmee u als opdrachtgever zaken wilt doen.

Redesign Studio wil u ook bij deze fases in het project helpen en door bij de realisatie de begeleiding in handen te nemen de gang van zaken aan- en waar nodig bijsturen.

Three construction workers sitting on concrete and discussing building plans