LOGO JIMBO RE DESIGN JE HUIS PAARS v91 v14

Redesign Studio

 Maak(t) je droom werkelijkheid

Eerdere Projecten

Benedenverdieping van een nieuwbouwhuis

Een jong gezin heeft ReDesignJeHuis gevraagd om aan hen de mogelijkheden van hun nieuw-bouwhuis te laten zien. Omdat de bouw nog moest beginnen was er nog ruime inspraak mogelijk. Hun grootste wens was een kookeiland en een speelhoek voor hun dochtertje. Met slechts enkele kleine aanpassingen, zoals het iets verschuiven van een binnendeur en het naar achteren verplaatsen van een niet dragende tussenmuur werd daarvoor de ruimte optimaal gecreëerd.
De keuken met kookeiland en de kastenwand met inbouwapparaten is een lust voor het oog.  De aparte kamer die is ontstaan kan afhankelijk van de behoefte gebruikt worden als speel- of  werkkamer.
Basis plattegrond
Ontwerp A
Ontwerp B
previous arrow
next arrow
Slider

Nieuwe indeling voor een bestaande woning

De bewoners van een jaren 60 woning wilde de aanbouw die in het verleden reeds gerealiseerd was meer betrekken bij de woning. Men wilde heel graag een leefkeuken realiseren en de bestaande keuken bij de woonkamer voegen.

Daarvoor zag men zelf ook de voor de hand liggende oplossing, namelijk het verplaatsen van de keuken naar de voormalige speelkamer. Toch hadden ze het gevoel dat er met een frisse kijk meer mogelijk zou moeten zijn. Daarom hebben ze ReDesignJeHuis in de hand genomen om samen hun wensen in te vullen. In het uiteindelijke resultaat is in een deel van de voormalige bijkeuken de nieuwe keuken in hoekopstelling geplaatst. Zittend aan de grote eettafel kan zo mooi door de openslaande tuindeuren over de achterliggende velden uitgekeken worden.

Basis plattegrond
Ontwerp A
Ontwerp B
previous arrow
next arrow
Slider